<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3535202&amp;fmt=gif">
Proxy Algemeen
Proxy Algemeen 25-06-2020 1 min

2 domeinnamen, 1 website

Welkom bij onze nieuwe rubriek: Vraag maar raak aan Proxy! Het doel hiervan is dat we jou willen helpen met je IT gerelateerde vragen en onze kennis die we in huis hebben (en dat is echt heel erg veel) met je kunnen delen. Graag willen we dan ook van jou weten waar je tegenaan loopt in het IT landschap?

 

Een tweede domeinnaam

De eerste vraag die we beantwoord hebben in deze rubriek kwam van onze eigen collega Owen. Hij wil zijn wordpress website beschikbaar maken op een tweede domeinnaam. Hoe kan hij dat het beste aanpakken zonder twee beheeromgevingen te krijgen? Ergens is hem ingefluisterd dat hij eens kan kijken naar een CNAME in een DNS maar hij komt er niet helemaal uit. Collega Silvester schiet hem te hulp. 

 

Aflevering 1 van Vraag maar raak aan Proxy

 

Wat is jouw vraag?

Wat vond je van ons eerste video antwoord? Heeft het jou extra informatie gegeven? Zijn er bij jou nu ook een aantal vragen binnen geschoten die je graag aan ons zou willen stellen? Dat kan! We gaan deze graag voor je beantwoorden. 

 

Stel je vraag aan Proxy


Ken je Proxy nog niet?

Proxy ontzorgt. 24 x 7 en wereldwijd. Al meer dan 20 jaar! Wij spreken jouw taal en vertalen dit naar 'digitaal'. Wij leveren maatwerk met korte lijnen en een solide, proces gedreven, praktijkgerichte aanpak. No nonsense en altijd met oog voor creatieve, slimme oplossingen. Uiteindelijk gaat het niet om de techniek maar het resultaat!  Proxy ondersteunt klanten op het gebied van Linux, Unix, Open Source en aanverwante technieken. Met zo’n 75 specialisten en meer dan 20 jaar ervaring werken we aan de verbinding tussen mens en techniek

 

Mocht je meer over willen weten over wat wij voor jou zouden kunnen betekenen, neem dan contact met ons op! Of stuur je vraag naar ons toe. We helpen je graag! 

 

    Deel dit artikel:
Ontvang de laatste Proxy updates

Blijf op de hoogte van de laatste IT trends en ontwikkelingen met onze maandelijkse nieuwsbrief

Proxy Algemeen
Hi, wij zijn Proxy! Een IT organisatie gevestigd in Rotterdam, Abcoude en in Son en Breugel. Met een gezellig en ambitieus team proberen wij IT daadwerkelijk bij te laten dragen aan de business van de klant. We zijn soms een tikkeltje eigenwijs, maar zetten de klant altijd voorop.