<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3535202&amp;fmt=gif">
Proxy Algemeen
Proxy Algemeen 04-02-2021 2 min

De mensen achter Proxy - Don Kemps

Proxy is een organisatie met enorm veel IT kennis en kunde in huis. Maar waar komt al die kennis en kunde vandaan? Natuurlijk van al onze geweldige collega's waarmee we een fantastisch team vormen. In de blogreeks: "De mensen achter Proxy", stellen we deze collega's graag aan u voor met een negental interessante en grappige weetjes. Deze week onze collega Don Kemps die gek is op.....

 

Don, hoe ben je de IT in gerold?

Don Kemps - 225x300

Na school ben ik de sales in gerold, dat heb ik in verschillende sectoren gedaan. Energie, transport en vastgoed. Uiteindelijk ben ik op zoek gegaan naar een sector die vooruitstrevend is en waar we echt een meerwaarde kunnen zijn voor klanten. Dat is de IT geworden.

 

Sinds welk jaar ben je werkzaam in de IT?

Vanaf 2018, dus nog niet zo heel erg lang.

 

Wat vertel je op een feestje als ze vragen wat voor werk je doet?

Beetje buurten en koffie drinken 😉. En ondertussen zorgen de slimme mensen voor het totale beheer Ên het optimaliseren van je IT omgeving. Dat kunnen we remote doen met een team, of door middel van een expert op locatie.


Welke verandering in IT land vond jij het meest indrukwekkend?

Daar zit ik denk ik nog te kort voor in de IT.


Wat is nou echt een leuk weetje over jezelf?

Dat ik heel erg van eten houd en het liefst de hele dag door eet. Dat vaak mijn dag al goed is als ik weet dat ik iets lekkers ga eten ’s avonds. En vrijdag is natuurlijk friet dag đŸŸđŸ˜‹.

 

Wat zou je graag nog bereiken in de IT wereld?

We zijn met Proxy een mooie groei aan het doormaken en daar zou ik graag deel van uit blijven maken en mee groeien. Daarnaast wil ik mezelf blijven ontwikkelen op technische vlak.


Eet je het liefst groenten of fruit?

Allebei. Ik zorg dat ik elke dag twee stuks fruit eet en veel groeten bij het avondeten.


Wat is je favoriete boek of podcast?

Ik heb laatst The Walking Dead helemaal gekeken, dat beviel heel goed. Ik vind veel crime miniseries op Netflix leuk. Maar het liefst kijk ik voetbal, dat maakt dan niet uit welk land of welk niveau. Én in de voetbaloze Coronatijd zelfs niet van welk jaar...

 

Waarom zou iedereen klant of collega moeten zijn bij Proxy?

Omdat hier natuurlijk de leukste mensen werken. Maar vooral omdat we je ook daadwerkelijk verder kunnen helpen met het beheer en het optimaliseren van je IT omgeving.

 

Hou onze blog in de gaten om ook de antwoorden van onze andere collega's te lezen. En natuurlijk ook hoe wij de chaos in de IT wereld proberen te ontrafelen en duidelijk te maken. Mocht je graag meer willen weten over wat Proxy voor jou kan betekenen? Of onze nieuwe collega worden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wie weet tot snel!

 

    Deel dit artikel:
Ontvang de laatste Proxy updates

Blijf op de hoogte van de laatste IT trends en ontwikkelingen met onze maandelijkse nieuwsbrief

Proxy Algemeen
Hi, wij zijn Proxy! Een IT organisatie gevestigd in Rotterdam, Abcoude en in Son en Breugel. Met een gezellig en ambitieus team proberen wij IT daadwerkelijk bij te laten dragen aan de business van de klant. We zijn soms een tikkeltje eigenwijs, maar zetten de klant altijd voorop.