<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3535202&amp;fmt=gif">
Proxy Algemeen
Proxy Algemeen 13-10-2020 2 min

De mensen achter Proxy - Giga Macharoblishvili

Proxy is een organisatie met enorm veel IT kennis en kunde in huis. Maar waar komt al die kennis en kunde vandaan? Natuurlijk van al onze geweldige collega's waarmee we een fantastisch team vormen. In de blogreeks: "De mensen achter Proxy", stellen we deze collega's graag aan u voor met een negental interessante en grappige weetjes. Deze week onze collega Giga Macharoblishvili. Die enorm van reizen houdt maar nu net als velen van ons aan huis gekluisterd is. 

Giga - 225x300

 

Giga, hoe ben je de IT in gerold?

Vanaf jongs af aan was ik altijd al aan het hobbyen met computers, de keuze was toen makkelijk om richting de IT te gaan.

 

Sinds welk jaar ben je werkzaam in de IT?

In 2010 ben ik fulltime aan de slag gegaan. 


Wat vertel je op een feestje als ze vragen wat voor werk je doet?

Om het simpel te houden vertel ik dat mijn werk bestaat uit het ondersteunen van verschillende soorten klanten op IT vlak.


Welke verandering in IT land vond jij het meest indrukwekkend?

De verschuiving van on-premise software naar diensten vanuit de Cloud.


Wat is nou echt een leuk weetje over jezelf?

Naast de IT hou ik heel erg van reizen en heb ik stiekem al voor de komende 3 jaar een “globale” planning gemaakt voor waar ik samen met mijn partner heen zou willen gaan ;-). Helaas gooit Corona nu een beetje roet in het eten dus het wordt een lange termijn planning. 

 

Wat zou je graag nog bereiken in de IT wereld?

Ik wil nog veel groeien in mijn vak en uiteindelijk ook andere mensen helpen en begeleiden die nog niet lang in de IT werken.


Eet je het liefst groenten of fruit?

Absoluut fruit!


Wat is je favoriete boek of film?

Mijn favoriete boekenreeksen zijn de detectives (denk aan Agatha Christie & Sherlock Holmes boeken).

 

Waarom zou iedereen klant of collega moeten zijn bij Proxy?

We hebben veel kennis en expertise in huis en hier veel klanten mee ontzorgen. Verder krijgt iedereen de ruimte om zijn werk op een plezierige manier uit te voeren en wordt er ook ondanks de grootte van het bedrijf goed samengewerkt.

 

Hou onze blog in de gaten om ook de antwoorden van onze andere collega's te lezen. En natuurlijk ook hoe wij de chaos in de IT wereld proberen te ontrafelen en duidelijk te maken. Mocht je graag meer willen weten over wat Proxy voor jou kan betekenen? Of onze nieuwe collega worden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wie weet tot snel!

    Deel dit artikel:
Ontvang de laatste Proxy updates

Blijf op de hoogte van de laatste IT trends en ontwikkelingen met onze maandelijkse nieuwsbrief

Proxy Algemeen
Hi, wij zijn Proxy! Een IT organisatie gevestigd in Rotterdam, Abcoude en in Son en Breugel. Met een gezellig en ambitieus team proberen wij IT daadwerkelijk bij te laten dragen aan de business van de klant. We zijn soms een tikkeltje eigenwijs, maar zetten de klant altijd voorop.