<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3535202&amp;fmt=gif">
Proxy Algemeen
Proxy Algemeen 22-06-2020 3 min

De mensen achter Proxy - Mark Zwenger

Proxy is een organisatie met enorm veel IT kennis en kunde in huis. Maar waar komt al die kennis en kunde vandaan? Natuurlijk van al onze geweldige collega's waarmee we een fantastisch team vormen. In de blogreeks: "De mensen achter Proxy", stellen we deze collega's graag aan u voor met een negental interessante en grappige weetjes. Wist je dat collega Mark Zwenger dol is op zingen? En dat zijn collega's dat enorm waarderen?

 

Mark, hoe ben je de IT in gerold?

Mark Zwenger

Na mijn opleiding ben ik begonnen bij Dixons, hier heb ik 3,5 jaar met heel veel plezier gewerkt. Toen merkte ik al dat ik de elektronica erg interessant vond. Maar vooral het helpen van klanten bij het maken van de juiste keuze. Toen kwam de vraag of ik verder wilde gaan in de detailhandel maar ik wilde wel eens kijken wat er nog meer was. Vanuit Dixons heb ik kort gewerkt bij Copaco en na Copaco ben ik bij Avnet/Tech Data gaan werken als Solution Sales Oracle. Hier heb ik zoโ€™n 8,5 jaar gewerkt met heel veel plezier in een leuk team waar de Nederlandse/Belgische/Luxemburgse/Franse en Engelse markt onderdeel waren van onze verantwoordelijkheid. Erg uitdagend.

 

Sinds welk jaar ben je werkzaam in de IT?

In 2010 heb ik de overstap gemaakt naar de eerste IT distributeur. Ik denk dat we dan kunnen zeggen dat dat het bewuste jaar is ๐Ÿ˜‰.


Wat vertel je op een feestje als ze vragen wat voor werk je doet?

Accountmanager in de IT die klanten helpt bij de keuze voor toekomst vaste IT en daarbij ze ook kan helpen met het uitbesteden van hun IT, om hierin kosten te besparen en zeker ook tijd over te houden.


Welke verandering in IT land vond jij het meest indrukwekkend?

Het is natuurlijk allemaal begonnen met Hardware, een server of laptop, toen kwam de Software ook om de hoek kijken want ja je moet er wel iets op draaien. Maar voor mij is de Cloud (ja ik noem het maar DE Cloud ๐Ÿ˜‰) toch wel de grootste en interessantste ontwikkeling.


Wat is nou echt een leuk weetje over jezelf?

Dat als er muziek op staat ik het niet kan laten om erg enthousiast en hard (sorry but not so sorry collegaโ€™s ๐Ÿ˜Š) mee te โ€˜zingenโ€™. En daarnaast ben ik, naast IT, ook geregeld bezig met Frozen of Brandweerman Sam samen met mijn dochtertje Isa. En zit ik regelmatig verplicht bij Isa in bed om Woezel en Pip te lezen. ๐Ÿ˜‰ Wat ik ook erg gezellig vind is om samen met mijn vriendin en Isa naar de speeltuin te gaan.  

 

Wat zou je graag nog bereiken in de IT wereld?

Ik ben 34 jaar met toch al een lange ervaring in de IT maar wil mij graag verder ontwikkelen door middel van trainingen om je meer te kunnen verdiepen in elke klant om vanuit het oogpunt van de klant samen tot de beste oplossing te komen.


Eet je het liefst groenten of fruit?

Beide ben ik gek op. Ik experimenteer ook graag met nieuwe manieren van eten gericht op mijn sport prestaties waardoor het ook wel handig is als je beide lekker vindt. 


Wat is je favoriete boek of film?

Mijn favoriete boek is de Steve Jobs biografie en qua films kan ik alles van Quentin Tarantino erg waarderen. 

 

Waarom zou iedereen klant of collega moeten zijn bij Proxy?

Het voelt hier echt als een familie bedrijf waar naar iedereen wordt geluisterd, Proxy zorgt ervoor dat je je welkom voelt door veel uitjes (informeel en formeel) te organiseren. Ik ben bij Proxy terecht gekomen door een overname van een ander bedrijf en in een korte tijd voelde ik mij al onderdeel van de Proxy familie.

 

Hou onze blog in de gaten om ook de antwoorden van onze andere collega's te lezen. En natuurlijk ook hoe wij de chaos in de IT wereld proberen te ontrafelen en duidelijk te maken. Mocht u graag meer willen weten over wat Proxy voor u kan betekenen? Of onze nieuwe collega worden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wie weet tot snel!

    Deel dit artikel:
Ontvang de laatste Proxy updates

Blijf op de hoogte van de laatste IT trends en ontwikkelingen met onze maandelijkse nieuwsbrief

Proxy Algemeen
Hi, wij zijn Proxy! Een IT organisatie gevestigd in Rotterdam, Abcoude en in Son en Breugel. Met een gezellig en ambitieus team proberen wij IT daadwerkelijk bij te laten dragen aan de business van de klant. We zijn soms een tikkeltje eigenwijs, maar zetten de klant altijd voorop.