<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3535202&amp;fmt=gif">
Proxy Algemeen
Proxy Algemeen 29-09-2020 3 min

De mensen achter Proxy - Marlène van Meteren

Proxy is een organisatie met enorm veel IT kennis en kunde in huis. Maar waar komt al die kennis en kunde vandaan? Natuurlijk van al onze geweldige collega's waarmee we een fantastisch team vormen. In de blogreeks: "De mensen achter Proxy", stellen we deze collega's graag aan u voor met een negental interessante en grappige weetjes. Deze week onze Marketing Manager, Marlène van Meteren, die steeds meer kennis van de IT wereld vergaart. 

 

Marlène, hoe ben je de IT in gerold?

Marlène van Meteren

Eigenlijk per ongeluk. Na werkzaam te zijn geweest met gereedschapskoffers, hondenbrokken en parfum ben ik in 2013 begonnen bij Copaco als Product Manager Dell. Dit was mijn eerste kennismaking met de IT branche en die beviel erg goed. In de jaren die daarop volgde heb ik gewerkt bij een bedrijf wat producten koppelde aan een cloud-platform dus ook min of meer in dezelfde branche. En toen kwam de functie voor Marketing Manager bij Proxy voorbij en dacht ik: hé, dit is mijn kans om weer terug de "echte" IT wereld in te stappen. 

 

Sinds welk jaar ben je werkzaam in de IT?

Dat is in vergelijking met de meeste van mijn collega's dus nog niet zo heel erg lang. Sinds 2013. Ik moet wel zeggen dat ik al van jongs af aan geïnteresseerd ben in alles wat met knopjes en stekkers te maken heeft. Dus helemaal vreemd was deze stap niet. 


Wat vertel je op een feestje als ze vragen wat voor werk je doet?

De marketing voor een IT bedrijf. Veel mensen hebben wel een idee wat marketing is maar wat je dan precies voor een IT bedrijf kunt doen blijft interessant. En als het wat later op het feestje is dan wordt er meestal niet zoveel meer over werk gepraat 😉.


Welke verandering in IT land vond jij het meest indrukwekkend?

Niet alle veranderingen snap ik. En dat is denk ik ook het meest indrukwekkende. Er gebeurt zoveel en zoveel zo snel in de IT wereld dat het voor mensen die er zelf technisch niet helemaal in zitten soms bijna niet te volgen en te begrijpen is. 


Wat is nou echt een leuk weetje over jezelf?

Als je ze verzint denk je wat een leuke vragen maar als je ze zelf gaat beantwoorden blijkt dat nog vies tegen te vallen. 😉 Maar stiekem ben ik wel gek op dit soort vragen en ook op de vragen die op de theezakjes staan. Het laat je soms diep nadenken en kan de aanleiding zijn voor hele leuke gesprekken waardoor je iemand beter leert kennen. 

 

Wat zou je graag nog bereiken in de IT wereld?

Meer begrijpen waar mijn collega's mee bezig zijn staat hoog op mijn lijstje. Een volwaardige technische gesprekspartner zal ik waarschijnlijk niet worden maar gesprekken in iets meer dan Jip en Janneke taal vind ik wel erg interessant. En natuurlijk wil ik graag dat de hele IT wereld Proxy kent! 


Eet je het liefst groenten of fruit?

Deze vegetariër vindt beide erg lekker! Maar als ik moet kiezen ga ik voor groenten. Een lekkere salade met gegrilde groenten blijft toch wel favoriet. 🌽🍅


Wat is je favoriete boek of film?

Het liefst kijk ik echte romantische 'vrouwen' films 😉. Alhoewel een goede thriller ook wel mijn aandacht kan vast houden. Dit zie je ook terugkomen in mijn voorkeur voor boeken. Ik ben gek op de schrijvers M.J. Arlidge, Mo Hayder en Karin Slaughter. Maar kan ook echt genieten van bijvoorbeeld een schrijfster als JoJo Moyes. 

 

Waarom zou iedereen klant of collega moeten zijn bij Proxy?

Proxy is een erg leuke organisatie waar je jezelf mag en kunt zijn. Daardoor staan we allemaal in onze kracht en komen we met de leukste en creatiefste oplossingen die goed zijn voor de klant en leuk zijn voor ons om uit te voeren. De sfeer is gemoedelijk en familiair. Iedereen wil samen vooruit en de IT omgevingen bij onze klanten een stukje beter maken. 

 

Hou onze blog in de gaten om ook de antwoorden van onze andere collega's te lezen. En natuurlijk ook hoe wij de chaos in de IT wereld proberen te ontrafelen en duidelijk te maken. Mocht je graag meer willen weten over wat Proxy voor jou kan betekenen? Of onze nieuwe collega worden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wie weet tot snel!

    Deel dit artikel:
Ontvang de laatste Proxy updates

Blijf op de hoogte van de laatste IT trends en ontwikkelingen met onze maandelijkse nieuwsbrief

Proxy Algemeen
Hi, wij zijn Proxy! Een IT organisatie gevestigd in Rotterdam, Abcoude en in Son en Breugel. Met een gezellig en ambitieus team proberen wij IT daadwerkelijk bij te laten dragen aan de business van de klant. We zijn soms een tikkeltje eigenwijs, maar zetten de klant altijd voorop.