<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3535202&amp;fmt=gif">
Proxy Algemeen
Proxy Algemeen 05-01-2021 2 min

De mensen achter Proxy - Renout Gerrits

Proxy is een organisatie met enorm veel IT kennis en kunde in huis. Maar waar komt al die kennis en kunde vandaan? Natuurlijk van al onze geweldige collega's waarmee we een fantastisch team vormen. In de blogreeks: "De mensen achter Proxy", stellen we deze collega's graag aan u voor met een negental interessante en grappige weetjes. Deze week onze collega Renout Gerrits.

 

Renout, hoe ben je de IT in gerold?

Renout Gerrits - Hubspot

Ik was na mijn school werkzaam bij de helpdesk van een internet provider, van daaruit ben ik in de IT beland.

 

 

Sinds welk jaar ben je werkzaam in de IT?

2006

 

Wat vertel je op een feestje als ze vragen wat voor werk je doet?

Dat is een beetje afhankelijk van het publiek. Dat ik werkzaam ben in de IT, of dat ik een Linux nerd ben en daar mijn werk van heb gemaakt. Als er meer interesse is dan vertel ik iets over hoe wij als team gezamenlijk systeembeheer voor zeer diverse klanten doen.


Welke verandering in IT land vond jij het meest indrukwekkend?

Hoe alle verandering steeds maar sneller en sneller gaan. Of word ik ouder en kan ik het niet meer bijhouden?


Wat is nou echt een leuk weetje over jezelf?

Als het kan spring ik in mijn vrije tijd graag uit een vliegtuig.

 

Wat zou je graag nog bereiken in de IT wereld?

Eigenlijk zit ik wel heel erg op mijn plek, techniek blijft mijn grote passie. Geen grote management ambities. Ik blijf graag uitdagingen automatiseren en naar creatieve oplossingen zoeken buiten de gebaande paden.


Eet je het liefst groenten of fruit?

Groenten.


Wat is je favoriete boek of podcast?

Boeken van Randall Munroe kan ik altijd waarderen. En voor de IT’ers kan ik zeker het boek 'The Phoenix Project' aanraden.

 

Waarom zou iedereen klant of collega moeten zijn bij Proxy?

Je zou zowel collega als klant moeten zijn bij Proxy van vanwege de persoonlijke aandacht voor jouw situatie en voor wat voor jou belangrijk is.

 

Hou onze blog in de gaten om ook de antwoorden van onze andere collega's te lezen. En natuurlijk ook hoe wij de chaos in de IT wereld proberen te ontrafelen en duidelijk te maken. Mocht je graag meer willen weten over wat Proxy voor jou kan betekenen? Of onze nieuwe collega worden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wie weet tot snel!

    Deel dit artikel:
Ontvang de laatste Proxy updates

Blijf op de hoogte van de laatste IT trends en ontwikkelingen met onze maandelijkse nieuwsbrief

Proxy Algemeen
Hi, wij zijn Proxy! Een IT organisatie gevestigd in Rotterdam, Abcoude en in Son en Breugel. Met een gezellig en ambitieus team proberen wij IT daadwerkelijk bij te laten dragen aan de business van de klant. We zijn soms een tikkeltje eigenwijs, maar zetten de klant altijd voorop.