<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3535202&amp;fmt=gif">
Proxy Algemeen
Proxy Algemeen 24-11-2020 2 min

De mensen achter Proxy - Sonja Smits

Proxy is een organisatie met enorm veel IT kennis en kunde in huis. Maar waar komt al die kennis en kunde vandaan? Natuurlijk van al onze geweldige collega's waarmee we een fantastisch team vormen. In de blogreeks: "De mensen achter Proxy", stellen we deze collega's graag aan u voor met een negental interessante en grappige weetjes. Deze week onze collega Sonja Smits. Als HR manager is Sonja altijd erg geïnteresseerd in de soft skills van onze collega's. 

Sonja Smits-1

 

Sonja, hoe ben je de IT in gerold?

Via een oude vriend die als salesmanager bij Proxy werkte.

Ik had nog nooit van Unix of Linux gehoord.

 

Sinds welk jaar ben je werkzaam in de IT?

Nou ja, werkzaam in de IT..... ik werk sinds 2006 met IT-ers 😉.

 

Wat vertel je op een feestje als ze vragen wat voor werk je doet?

Dat ik met nerds werk en dat ze super leuk zijn!


Welke verandering in IT land vond jij het meest indrukwekkend?

Qua techniek kan ik niet veel zinnigs zeggen. Maar wat ik als een positieve verandering heb gezien is dat de mens achter de IT-er veel belangrijker is geworden.
Het gaat niet meer alleen om technische skills maar ook om soft skills. En laat dat laatste nou net hetgeen zijn wat mij interesseert.


Wat is nou echt een leuk weetje over jezelf?

Ik kan totaal niet koken (wat de meeste Proxy-ers wel weten).

 

Wat zou je graag nog bereiken in de IT wereld?

Wow wat een vraag. Niet perse voor mijzelf, meer voor de IT zelf; dat iedere IT-er de meerwaarde ervaart van het ontwikkelen van soft skills.


Eet je het liefst groenten of fruit?

Fruit.


Wat is je favoriete boek of podcast?

Ai, keuzestress. Maar boeken waar ik echt van onder de indruk ben zijn 'Siegfried' van Harry Mulisch en 'Een klein leven' van Hanya Yanagihara.

 

Waarom zou iedereen klant of collega moeten zijn bij Proxy?

Bij Proxy is de menselijke kant heel belangrijk. Niet alleen naar klanten toe, maar vooral ook naar collega's.
Wij zorgen met het hele bedrijf ervoor dat je je geen nummertje voelt. En dat wij-gevoel binnen Proxy blijf ik mooi vinden.

 

Hou onze blog in de gaten om ook de antwoorden van onze andere collega's te lezen. En natuurlijk ook hoe wij de chaos in de IT wereld proberen te ontrafelen en duidelijk te maken. Mocht je graag meer willen weten over wat Proxy voor jou kan betekenen? Of onze nieuwe collega worden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wie weet tot snel!

    Deel dit artikel:
Ontvang de laatste Proxy updates

Blijf op de hoogte van de laatste IT trends en ontwikkelingen met onze maandelijkse nieuwsbrief

Proxy Algemeen
Hi, wij zijn Proxy! Een IT organisatie gevestigd in Rotterdam, Abcoude en in Son en Breugel. Met een gezellig en ambitieus team proberen wij IT daadwerkelijk bij te laten dragen aan de business van de klant. We zijn soms een tikkeltje eigenwijs, maar zetten de klant altijd voorop.