<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3535202&amp;fmt=gif">
Proxy Algemeen
Proxy Algemeen 16-03-2021 2 min

De mensen achter Proxy - Stéphan de Roodt

Proxy is een organisatie met enorm veel IT kennis en kunde in huis. Maar waar komt al die kennis en kunde vandaan? Natuurlijk van al onze geweldige collega's waarmee we een fantastisch team vormen. In de blogreeks: "De mensen achter Proxy", stellen we deze collega's graag aan u voor met een negental interessante en grappige weetjes. Deze week onze collega Stéphan de Roodt die groot fan is van één bepaalde voetbalclub. 

 

Stéphan, hoe ben je de IT in gerold?

Stéphan de Roodt - Hubspot

Eigenlijk al heel vroeg rond mijn 16e jaar toen IT echt nog in de kinderschoenen stond en je het internet opkwam met een 9600 baud modem via een telefoonlijn. Dat vond ik allemaal zeer fascinerend en wilde daar meer kennis in opdoen. Zodoende ben ik afgestudeerd in de ICT als Analist programmeur in 1990.

 

Sinds welk jaar ben je werkzaam in de IT?

Vanaf 1988, bij mijn eerste stageplaats als programmeur. Daarna heb ik verschillende rollen vervuld als projectleider en van daaruit de commerciële richting op gegaan.

 

Wat vertel je op een feestje als ze vragen wat voor werk je doet?

Dat ik een Sales Manager ben in de IT-sector en dat wij cruciale systemen van klanten beheren. Dit doen wij met uitstekende engineers. We zijn met een volledig salesteam en hebben momenteel meer dan 10.000 servers in beheer wereld wijd. 


Welke verandering in IT land vond jij het meest indrukwekkend?

De razendsnelle toepasbaarheid van ICT in alle facetten. 30 jaar geleden had ik niet kunnen voorzien dat informatica zoveel impact zou hebben op ons dagelijks bestaan. Internet is het indrukwekkendst, eigenlijk wel de Holy Grail voor informatica.


Wat is nou echt een leuk weetje over jezelf?

Dat ik als commercieel manager toch nog graag zaken ontwikkel in mijn vrije tijd op IT-gebied zoals applicaties bouwen. Stiekem blijf ik toch een NERD 😊.

 

Wat zou je graag nog bereiken in de IT wereld?

Het verder uitbouwen van Proxy Managed Services met nieuwe klanten en coachend zijn naar het team.


Eet je het liefst groenten of fruit?

Fruit omdat het lekker is en groenten voor de vitamines.


Wat is je favoriete boek of podcast?

Eigenlijk heb ik een heel repertoire aan boeken die zich onder de favoriete scharen, dat wordt moeilijk kiezen. Maar mijn favoriete film blijft nog steeds The Matrix. Daarnaast kijk ik altijd voetbal. Als Feyenoord of Oranje spelen ben ik erbij.

 

Waarom zou iedereen klant of collega moeten zijn bij Proxy?

Denk de Proxy cultuur en deze kenmerkt zich in het samenwerken. Zowel onderling tussen collega’s als met klanten. Wij worden liever gezien als een partner van de klant dan één van de IT leveranciers. Kenmerkend is ook de pragmatisch en gemotiveerde houding van Proxy. Oftewel Rotterdamse mentaliteit. 😉

 

Hou onze blog in de gaten om ook de antwoorden van onze andere collega's te lezen. En natuurlijk ook hoe wij de chaos in de IT wereld proberen te ontrafelen en duidelijk te maken. Mocht je graag meer willen weten over wat Proxy voor jou kan betekenen? Of onze nieuwe collega worden? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wie weet tot snel!

 

    Deel dit artikel:
Ontvang de laatste Proxy updates

Blijf op de hoogte van de laatste IT trends en ontwikkelingen met onze maandelijkse nieuwsbrief

Proxy Algemeen
Hi, wij zijn Proxy! Een IT organisatie gevestigd in Rotterdam, Abcoude en in Son en Breugel. Met een gezellig en ambitieus team proberen wij IT daadwerkelijk bij te laten dragen aan de business van de klant. We zijn soms een tikkeltje eigenwijs, maar zetten de klant altijd voorop.