<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3535202&amp;fmt=gif">
Marco van der Kolk - CTO
Marco van der Kolk - CTO 30-09-2021 1 min

De winnaar is bekend!

Vrijdag 30 juli was het SysAdminDay 2021. Traditiegetrouw hebben we ook dit jaar een SysAdminDay puzzel gemaakt. Insturen van de oplossing kon tot woensdag 22 september. Tijd om de winnaar bekend te maken!

 

Geweldig om te zien hoe iedereen heeft zitten puzzelen en er nog een keer naar ging kijken en nog een keer en iedere keer een nog kortere inzending toestuurde. 
De inzenders hebben goed hun docker en commandline-skills laten zien. Met name hoe ze een stukje software dat ze niet kennen aan de praat krijgen. Ze hebben oude en nieuwe kennis met elkaar gecombineerd. Complimenten voor iedereen!

 

De winnaar

De winnaar is dit jaar geworden Stefan Zwanenburg! Met 158 karakters had hij de kortste inzending. 

De tweede plaats gaat dit jaar naar de winnaar van vorig jaar: Renout Gerrits met 172 karakters. 

Gefeliciteerd! De gewonnen prijzen zijn naar jullie onderweg!


We willen alle deelnemers bedanken en volgend jaar komen we natuurlijk weer met een leuke maar lastige puzzel. Wil je er eerder eentje ontvangen? Neem dan contact met ons op!

    Deel dit artikel:
Ontvang de laatste Proxy updates

Blijf op de hoogte van de laatste IT trends en ontwikkelingen met onze maandelijkse nieuwsbrief

Marco van der Kolk - CTO
Marco is mede-eigenaar en CTO van Proxy. Marco is binnen Proxy het technische vraagbaken. Altijd op de hoogte van de trends en de nieuwste technieken in de markt. Marco is dan ook dé sparringspartner voor veel van onze klanten en collega’s. Hij helpt iedereen graag en samen zorgen we ervoor dat de techniek hier ook zijn steentje aan kan bijdragen.