<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3535202&amp;fmt=gif">
Erik de Rijk - CEO
Erik de Rijk - CEO 09-12-2021 1 min

P.O.D. - file systems, pizza en chinees

Een "zwaar" dilemma of een "licht" dilemma. Zelfs dat zou een dilemma kunnen zijn. 😝

Iedere week presenteren we een P.O.D., een Proxy Opensource Dilemma. In deze blog lees je de uitkomsten voor de P.O.D.'s van november. 

 

Pizza of Chinees?

 

De meeste onder ons hebben er wel eens mee te maken gehad. Een gezellig middagje samen, geen zin meer om te koken. Dan maar iets te eten bestellen. Maar wat wordt het dan Pizza of Chinees? Of wordt het een compromis en staat er een ritje naar de snackbar gepland? Als het aan de P.O.D. stemmers ligt, is het antwoord duidelijk. Op naar de pizzeria! En liever wordt deze pizza ook niet gedeeld. 😉🍕

 

Uitkomst Pizza of chineesl

Ext4 of XFS

 

De keuze is reuze voor een Linux filesystem. Wij gaven onze stemmers de keuze tussen Ext4 en XFS. Het was een close call maar met 54% is XFS de winnaar van deze poll. Een enkeling gaf hierbij nog aan dat de keuze eigenlijk naar FAT32 zou moeten gaan omdat de Nintendo DS de andere twee niet ondersteunt 😉.

 

Uitkomst Ext4 of XFS

 

 

Wil jij ook geen enkel Proxy Opensource Dilemma missen en deze wekelijks in je mailbox ontvangen?

 

Ja, dat wil ik!

 

    Deel dit artikel:
Ontvang de laatste Proxy updates

Blijf op de hoogte van de laatste IT trends en ontwikkelingen met onze maandelijkse nieuwsbrief

Erik de Rijk - CEO
Erik is mede-eigenaar en CEO van Proxy. Sinds de start van Proxy in 1997 is Erik zelf altijd werkzaam geweest als Consultant. Sinds juni 2011 heeft hij het stokje als algemeen directeur overgenomen. Erik zijn droom is om een Linux/Unix kennishuis te bouwen met passie voor de techniek en aandacht voor elkaar. Hij ziet het als zijn taak om ervoor te zorgen dat Proxy-ers er trots op zijn voor Proxy te werken.