<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3535202&amp;fmt=gif">
Marco van der Kolk - CTO
Marco van der Kolk - CTO 06-08-2020 1 min

Proxy SysAdminDay 2020 Puzzel

Vrijdag 31 juli was het SysAdminDay 2020. De dag waarop we alle systeembeheerders wereldwijd in het zonnetje zetten. Want zonder hen zouden er heel veel zaken stil vallen. 

Om deze dag te vieren en onze waardering te tonen hebben we ook dit jaar een uitdagende puzzel in elkaar gezet. En natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen dus ik zou zeggen: succes en veel plezier!

 

De puzzel dit jaar is een soort 'capture the flag'. Je moet de 'vlag' vinden in het image "proxynl/sysadminday2020:latest" op Docker Hub. De vlag bestaat uit de instructies hoe je je prijs kunt claimen! Om de puzzel op te lossen heb je uiteraard een klein beetje vindingrijkheid nodig, maar ook moet je weten (of uitzoeken) wat je met container images kunt.
Inzenden kan tot maandag 31 augustus. 

 

Mocht je er zelf niet uitkomen maar wel graag op de hoogte gehouden worden van de oplossing blijf ons dan volgen of neem contact met ons op!

    Deel dit artikel:
Ontvang de laatste Proxy updates

Blijf op de hoogte van de laatste IT trends en ontwikkelingen met onze maandelijkse nieuwsbrief

Marco van der Kolk - CTO
Marco is mede-eigenaar en CTO van Proxy. Marco is binnen Proxy het technische vraagbaken. Altijd op de hoogte van de trends en de nieuwste technieken in de markt. Marco is dan ook dé sparringspartner voor veel van onze klanten en collega’s. Hij helpt iedereen graag en samen zorgen we ervoor dat de techniek hier ook zijn steentje aan kan bijdragen.