<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3535202&amp;fmt=gif">
Erik de Rijk - CEO
Erik de Rijk - CEO 11-10-2019 1 min

Rhodix IT Services BV verder onder vleugels van Proxy Managed Services

Proxy Managed Services BV (Proxy) uit Rotterdam heeft met ingang van 1 oktober 2019 de activiteiten van branchegenoot Rhodix IT Services BV (Rhodix) overgenomen.
1 oktober jongstleden werd Rhodix failliet verklaard. Toen dit Proxy ter ore kwam hebben zij hier direct actie op ondernomen.
Proxy is een IT-dienstverlener met focus op Open Technologie die al 22 jaar bestaat. Zij doet dit via twee takken van sport, namelijk Managed Services en Professional Services.  


Sterkere marktpositie

De overname past in de groeistrategie van Proxy. Voorlopig gaan de activiteiten gewoon verder onder de naam Rhodix. De personeelsleden van Rhodix worden overgenomen waarmee de continuïteit en de diensten gewaarborgd zijn. Voor klanten van Rhodix verandert er niets behalve dat zij nu mede kunnen terugvallen op de kennis en kunde van de 55 techneuten van Proxy. Ze blijven dezelfde contactpersonen houden en mogen dezelfde service verwachten die ze al jaren gewend zijn.

 

Wens vervuld

Erik de Rijk, directeur van Proxy Managed Services: “Proxy heeft nu twee managed services locaties (Abcoude en Rotterdam) en de wens was om dit in het komende jaar uit te breiden met een locatie in Brabant waarmee we heel Nederland met onze Managed Services dienstverlening kunnen bedienen. Door de overname van Rhodix hebben we deze wens nu al in vervulling kunnen laten gaan. We continueren de dienstverlening die Rhodix in de afgelopen jaren zo indrukwekkend heeft opgebouwd. Samen hebben onze bedrijven bijna 1.250 manjaren ervaring in Unix, Linux en Open Technologie en zijn we experts in managed services. Met leveranciers als Red Hat, SimpliVity en Pure Storage kunnen we klanten een zeer compleet portfolio bieden. We zijn blij dat alle medewerkers van Rhodix de stap hebben gezet met ons dit nieuwe avontuur aan te gaan. Vanaf nu gaan we kijken hoe de twee bedrijven elkaar verder kunnen versterken, ook ten gunste van alle klanten.”

Over Proxy

Proxy Managed Services is een IT-dienstverlener met focus op Open Technologie. Hierdoor worden de nieuwste ontwikkelingen beschikbaar voor MKB tot internationale spelers. Proxy maakt deze belofte waar door het leveren van kennis en professionele ondersteuning aan deze klanten.
Het enthousiasme van onze specialisten komt door interessant werk en een prettige, familiaire sfeer.

    Deel dit artikel:
Ontvang de laatste Proxy updates

Blijf op de hoogte van de laatste IT trends en ontwikkelingen met onze maandelijkse nieuwsbrief

Erik de Rijk - CEO
Erik is mede-eigenaar en CEO van Proxy. Sinds de start van Proxy in 1997 is Erik zelf altijd werkzaam geweest als Consultant. Sinds juni 2011 heeft hij het stokje als algemeen directeur overgenomen. Erik zijn droom is om een Linux/Unix kennishuis te bouwen met passie voor de techniek en aandacht voor elkaar. Hij ziet het als zijn taak om ervoor te zorgen dat Proxy-ers er trots op zijn voor Proxy te werken.