Don Kemps - Account Manager
Don Kemps - Account Manager 11-10-2019 1 min

Rhodix IT Services BV verder onder vleugels van Proxy Managed Services

Proxy Managed Services BV (Proxy) uit Rotterdam heeft met ingang van 1 oktober 2019 de activiteiten van branchegenoot Rhodix IT Services BV (Rhodix) overgenomen.
1 oktober jongstleden werd Rhodix failliet verklaard. Toen dit Proxy ter ore kwam hebben zij hier direct actie op ondernomen.
Proxy is een IT-dienstverlener met focus op Open Technologie die al 22 jaar bestaat. Zij doet dit via twee takken van sport, namelijk Managed Services en Professional Services.  


Sterkere marktpositie

De overname past in de groeistrategie van Proxy. Voorlopig gaan de activiteiten gewoon verder onder de naam Rhodix. De personeelsleden van Rhodix worden overgenomen waarmee de continuïteit en de diensten gewaarborgd zijn. Voor klanten van Rhodix verandert er niets behalve dat zij nu mede kunnen terugvallen op de kennis en kunde van de 55 techneuten van Proxy. Ze blijven dezelfde contactpersonen houden en mogen dezelfde service verwachten die ze al jaren gewend zijn.

 

Wens vervuld

Erik de Rijk, directeur van Proxy Managed Services: “Proxy heeft nu twee managed services locaties (Abcoude en Rotterdam) en de wens was om dit in het komende jaar uit te breiden met een locatie in Brabant waarmee we heel Nederland met onze Managed Services dienstverlening kunnen bedienen. Door de overname van Rhodix hebben we deze wens nu al in vervulling kunnen laten gaan. We continueren de dienstverlening die Rhodix in de afgelopen jaren zo indrukwekkend heeft opgebouwd. Samen hebben onze bedrijven bijna 1.250 manjaren ervaring in Unix, Linux en Open Technologie en zijn we experts in managed services. Met leveranciers als Red Hat, SimpliVity en Pure Storage kunnen we klanten een zeer compleet portfolio bieden. We zijn blij dat alle medewerkers van Rhodix de stap hebben gezet met ons dit nieuwe avontuur aan te gaan. Vanaf nu gaan we kijken hoe de twee bedrijven elkaar verder kunnen versterken, ook ten gunste van alle klanten.”

Over Proxy

Proxy Managed Services is een IT-dienstverlener met focus op Open Technologie. Hierdoor worden de nieuwste ontwikkelingen beschikbaar voor MKB tot internationale spelers. Proxy maakt deze belofte waar door het leveren van kennis en professionele ondersteuning aan deze klanten.
Het enthousiasme van onze specialisten komt door interessant werk en een prettige, familiaire sfeer.

Ontvang de laatste Proxy updates

Blijf op de hoogte van de laatste IT trends en ontwikkelingen met onze maandelijkse nieuwsbrief

Don Kemps - Account Manager
Don is onze New Business Account Manager en hét aanspreekpunt voor onze oplossingen van Red Hat. Met al uw vragen over Red Hat, Ansible, Open Shift, Managed Services en digitale transformatie kunt u bij Don terecht. Maar natuurlijk ook voor alle andere IT gerelateerde zaken. Don gaat graag met u in gesprek om samen voor u de beste oplossing te bepalen en te implementeren.