<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3535202&amp;fmt=gif">
Erik de Rijk - CEO
Erik de Rijk - CEO 27-12-2019 1 min

Rhodix verder als Proxy Managed Services

Begin oktober hebben wij u geïnformeerd over het feit dat Rhodix overgenomen is door Proxy Managed Services. Om maximaal te kunnen profiteren van deze overname, gaan wij per 1 januari 2020 gezamenlijk verder onder de naam Proxy Managed Services B.V.

 

 

Wat betekent de overname voor u?

De overname is ook voor u goed nieuws. Dankzij de overname zijn we nog sterker, slagvaardiger en beschikken we over meer collega’s met ervaring en nog veel meer IT kennis. U blijft dezelfde contactpersonen houden en mag natuurlijk dezelfde service verwachten die u al jaren van ons gewend bent!

 

Belangrijke gegevens

Vanaf 20 december zijn wij verhuisd naar onze nieuwe locatie Ekkersrijt 4006, 5692 DA Son en Breugel.


Vanaf 1 januari 2020 zijn we bereikbaar via onze gezamenlijke Servicedesk.
Voor support tijdens kantooruren kunt u bellen met telefoonnummer 010 – 245 1802 of e-mailen naar servicedesk@proxy.nl. Voor dringende vragen buiten kantooruren kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: 040 – 235 0028. 

Wij kijken uit naar een positieve en langdurige samenwerking, waarin het Proxy Managed Service Team er alles aan zal doen om u de beste dienstverlening te bieden.

    Deel dit artikel:
Ontvang de laatste Proxy updates

Blijf op de hoogte van de laatste IT trends en ontwikkelingen met onze maandelijkse nieuwsbrief

Erik de Rijk - CEO
Erik is mede-eigenaar en CEO van Proxy. Sinds de start van Proxy in 1997 is Erik zelf altijd werkzaam geweest als Consultant. Sinds juni 2011 heeft hij het stokje als algemeen directeur overgenomen. Erik zijn droom is om een Linux/Unix kennishuis te bouwen met passie voor de techniek en aandacht voor elkaar. Hij ziet het als zijn taak om ervoor te zorgen dat Proxy-ers er trots op zijn voor Proxy te werken.