<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3535202&amp;fmt=gif">

Verover de wereld met jouw eigen containers!

Containers, OpenShift, Kubernetes, applicaties en cloud. Vijf woorden die samen de toekomst binnen de IT gaan veroveren. Maar hoe staan ze met elkaar in verhouding en wat kun je ermee?

 

Alles voor jouw applicaties

Waar we een paar jaar terug in een grote transitie richting de cloud en virtualisatie zaten, en veel bedrijven dit erg spannend vonden, is dit vandaag de dag de normaalste zaak van de wereld.

En IT-land zou IT-land niet zijn als er niet al weer een volgende grote innovatie gaande is. En dit heeft alles te maken met containers. Nee, geen containers die je op een vrachtschip ziet staan maar applicatie containers. Dit houdt in dat applicaties gebouwd worden in een verpakkingsmechanisme waarmee ze eenvoudig kunnen worden gescheiden van de cloud omgeving waarin ze worden uitgevoerd. Hierdoor wordt de oplossing schaalbaar, flexibel en het levert continuïteit.

Dit heeft een aantal grote voordelen voor jouw organisatie. Je kunt je applicaties namelijk goedkoper bouwen, sneller ontwikkelen, testen en vermarkten.

 

Wat is jouw vakgebied?

Om deze diensten te kunnen leveren maakt Proxy gebruik van het Red Hat OpenShift Container platform. We hebben alle kennis en expertise in huis die hiervoor nodig is. Niet voor niets is Proxy recentelijk door Red Hat benoemd als Red Hat Container Specialist. Proxy is dé expert om voor jou de OpenShift omgeving in te richten en te beheren. Hierdoor kun jij je bezig houden met je eigen vakgebied en werken wij aan een stabiele IT-infrastructuur.

 

Een beeld zegt meer dan......

Om dit proces op een leuke manier te laten zien heeft Proxy samen met haar partners IngramMicro en Red Hat een duidelijke animatie ontwikkeld.

 

 

Ga met ons mee naar de toekomst

Dus aarzel niet, zorg dat je toekomstbestendig bent en stap ook in die containers. Proxy is er om je te helpen met het inrichten en te ondersteunen in het beheer!

Wil je deze zekerheid ook? Neem dan contact met ons op!

 

 

CTA Linux gids v2

 

 

 

    Deel dit artikel:
Ontvang de laatste Proxy updates

Blijf op de hoogte van de laatste IT trends en ontwikkelingen met onze maandelijkse nieuwsbrief

Stéphan de Roodt - Global Sales Manager
Stéphan is onze Global Sales Manager. Al ruim vijf jaar werkzaam bij Proxy en een bekende in de IT markt. Stéphan denkt actief mee én vooruit om u als klant in een scorende positie te brengen en te houden. Hoe hij u kan helpen? Bel hem gerust!